Grundig og effektiv trappevask København

Et godt førstehåndsindtryk med rene trapper

Hos Bens Rengøring udfører vi professionel trapperengøring for boligforeninger, virksomheder og privatpersoner over hele København. Med vores trappevask er du sikret rene og pæne trapper, der giver det bedst mulige førstehåndsindtryk for både dig, dine gæster og kunder. 

Skræddersyet trappevask efter behov

Alle trappeopgange er forskellige, og derfor tilbyder vi også skræddersyede løsninger inden for trappevask. Måske skal vi have fokus på et særligt område under udførslen af din trappevask, og måske er der opmærksomhedspunkter, der er ekstra vigtige for lge netop dig.  Det kan være, du ønsker trappevasken udført ugentligt, hver 14. dag, hyppigere eller sjældnere - uanset hvad dine behov er, så står vi klar til at løse opgaven med fokus på dine behov.


Vi tilbyder skræddersyede løsninger inden for trappevask, så den enkelte rengøringsløsning er tilpasset lige netop dine specifikke behov for rengøring. Én ting er dog fælles for alle de rengøringsløsninger, vi tilbyder: vi går aldrig på kompromis med den høje kvalitet og rengøringsstandard.

Trappevask med miljørigtige produkter

Rene trapper er ikke blot en fryd for øjet. Udover at vedligeholde trapperne og sørge for en indbydende trappeopgang, sørger du også for et sundere trappemiljø med professionel trappevask. Vi har altid fokus på berøringsflader, så bakterier og vira ikke spreder sig unødigt. 

 

Vores grundige trappevask udføres med miljørigtige produkter for vores alle sammens miljøs skyld. Produkterne er skånsomme, men effektive, og derfor vil du, dine gæster og kunder blive mødt af en ren og velduftende trappevask, når vi har været forbi. 

Ønsker du et tilbud?

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere information, er du velkommen til at kontakte os!