Professionel flytterengøring i København

Overlad rengøringen til os og slip for høje efterregninger

Hos Bens Rengøring tilbyder vi grundig slutrengøring, når du skal fraflytte din lejebolig. Vi sørger for tilfredsstillende rengøring af høj kvalitet, så rengøringen lever op til de meget høje krav, som boligselskaber og udlejere ofte stiller til slutrengøringen. Med vores professionelle og omhyggelige slutrengøring slipper du for høje efterregninger fra din gamle udlejer og for at bruge tid og kræfter på at gøre en lejlighed ren, som du ikke engang selv får lov at nyde resultatet af. 

Når vi udfører slutrengøring, sørger vi for en dybdegående hovedrengøring, så lejeboligen er klar til fraflytningssyn og nye beboere. Vi klarer alt fra afkalkning af brusekabine og armatur over rengøring af ovn og køleskab til aftørring af lister og karme. Er der behov for særlige fokusområder under rengøringen, planlægger vi gerne rengøringen ud fra dette. Så kan du i stedet koncentrere dig om at flytte godt ind i din nye bolig!

Spar penge med professionel slutrengøring

En flytterengøring er ofte mere besværlig og tidskrævende end man lige regner med, og så er der sandsynligvis alligevel fejl og mangler ved fraflytningssynet. Det resulterer i dyre efterregninger for efterfølgende flytterengøring, som trækkes fra dit depositum. Derfor kan du risikere både at spilde tid og penge, hvis du selv begiver dig ud i opgaven. 


Med vores professionelle hjælp er du sikret en grundig slutrengøring, og vi tør næsten garantere, at den vil være uden anmærkninger. Så selvom det umiddelbart kan lyde underligt, at du kan spare penge ved at betale dig fra rengøringen i forbindelse med fraflytningen af din lejebolig, så kan det altså sagtens vise sig at være en god investering.

Ønsker du et tilbud?

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere information, er du velkommen til at kontakte os!