Professionel flytterengøring i København

Spar besværet med professionel flytterengøring

Bens Rengøring tilbyder professionel flytterengøring, når du fraflytter din bolig i København. Uanset om det drejer sig om en lejlighed, en villa, et butikslokale eller noget helt fjerde, står vi klar til at spare dig for besværet med rengøring i forbindelse med flytning. 

 

Der stilles ofte meget høje krav til rengøringsstandard i forbindelse med fraflytning, og dem kan vi med vores flytterengøring hjælpe dig med at indfri. Som følge af vores store ekspertise kan du vide dig sikker på, at din rengøringsopgave er i gode hænder og bliver udført med fokus på den høje kvalitet.

Skræddersyet flytterengøring

Det varierer, hvilke krav der stilles til en flytterengøring. Derfor skræddersyer vi sammen med dig den specifikke flytterengøring, som udover aftørring, støvsugning og gulvvask eksempelvis kan indeholde rengøring af skabe, køleskab, ovn og meget mere.

Vi efterlader altid kalkfrie badeværelser, da det er et kritisk fokuspunkt ved mange lejeboliger. Med effektive og miljøvenlige rengøringsprodukter samt grundighed og knofedt sørger vi for et pletfrit resultat - hver gang. 

Vi tilbyder skræddersyede løsninger inden for flytterengøring, og med vores fokus på grundighed, ensartethed og stabilitet kan du vide dig sikker på, at din lejlighed står skarpt til fraflytningssynet, når vi har været forbi med kost og klud.

 

Hvad kan en flytterengøring indeholde? 

Der er forskel på enhver flytterengøring, og derfor aftaler vi på baggrund af dine ønsker og behov den rette flytterengøring for dig. Den kan eksempelvis bestå af:

  • Aftørring af støv
  • Vask af lister, karme og døre
  • Rengøring og afkalkning af badeværelse
  • Rengøring af køkken inkl. hårde hvidevarer
  • Rengøring af skabe indvendigt og udvendigt
  • Støvsugning og gulvvask

 

 

Ønsker du et tilbud?

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere information, er du velkommen til at kontakte os!